Gruppeterapi

Det å melde seg på en gruppe, kan for mange være veldig skummelt! Jeg kan trøste deg med at du er ikke alene om å føle det sånn. Min største oppgave når du kommer er som terapeut og menneske å lage en stemning og atmosfære som gjør at du slapper av og føler deg hjemme! Det syns jeg at jeg får til veldig bra:) Se gjerne gjennom bildene her på galleriet. Les litt tilbakemeldinger og ring meg så tar vi det derifra.

På mine kurs tilbyr jeg spansk inspirert tapas og en invitasjon til å bli igjen etter kurset for dype samtaler, og muligheter for latter og sosial samvær.

Her kan du lese litt om hvordan en Psykodrama gruppe er bygget opp

  1. En oppvarming. Gruppen varmer seg opp gjennom lek og samtaler for å bli tryggere. Og for å finne et tema de kan jobbe med. Her bruker jeg mye humor!
  2. Valg av protagonist (den som skal jobbe med sitt tema på scenen) En i gruppe som selv vil får jobbet med et tema.
  3. Spillet på scenen. Her jobber en person med sitt tema. Gruppe deltagerne er også deltagende i form av diverse roller de kan bli spurt om å spille.
  4. Deling. I delingen forteller gruppen personen som har hatt sitt drama på scenen (protagonisten) hva de kan kjenne igjen fra sine egne liv. Psykodrama grupper er et fristed hvor du kan være DEG og vise frem din virkelighet, uten at andre skal mene og synse om det, eller gi råd/ analyser.
  5. Avslutning. Her lager jeg diverse øvelser som kan være fint å gjøre før du skal tilbake til livet ditt der ute :)