Tilbakemeldinger

April 23 2016:

"Tusen takk, Jennie for en utrolig herlig kveld med dybde og latter.

Psykodrama anbefales på det varmeste!" I.M

..

April 23 2016: 

"Tusen takk for en helt fantastisk kveld. Du er så nydelig at englene gråter når du har det vondt. Flott møte. Flotte mennesker. Gleder meg til neste gang. Kyss & klem" Veronica V.

..

April 11 2016: 

"Kona og jeg har slitt i samlivet i mange år ( ikke rart kona er dritt lei etter 14 år med meg :D Men for fem år sia prøvde vi to forskjellige psykodrama grupper og var greit fornøyd, men så kom vi til deg og vi fikk begge en herlig opptur. :D Vi er endelige enige om noe :D At du må være et sjeldent naturtalent. Jeg kan ikke mye om Psykodrama, men sammenligner med kursa vi var på for fem år sia og du er i en egen liga, uten tvil! Humor, varme, en som byr på seg sjølv, en terapeut som får med seg alle deltaljer og sprer trygghet på to komma niks det er deg! :D Åssen du greier å trylle fram det ene etter det andre i oss sjølv er meg en gåte. Kona og jeg mener i hvert fall at du er et ekte naturtalent.Og folk bør melde seg på dine grupper!"

..

Januar 6 2016: 

"Det er når du etter 20 års ekteskap ENDELIG får frokost på senga at du skjønner at alle parterapi timene har funka ! :D :D Takker så meget!!" Karstein.

..

7 januar 2016: 

"Tenk deg et rom der du kan øve deg på livet. Der du kan spille ut situasjoner i livet ditt, som på en scene. Det fins! TerapiScenen kan hjelpe deg. Hit kan du komme med hele deg. Om du trenger å sette grenser, om du vil si noe viktig til et menneske i livet ditt, eller om du strever med negative følelser som hindrer deg i å komme dit du vil… intet tema er for stort eller for lite. Ved hjelp av teknikker som rollebytte, der du går inn i rollen som en person eller en kraft i livet ditt, kan du gjøre situasjoner og tanker levende, og kanskje se deg selv utenfra. En dyktig terapeut vil hjelpe deg med å arbeide med det du har på hjertet. Anbefales på det varmeste. "Harald.

..

16/6. 2015. 

"Jeg er så glad for at jeg bestilte den groupon timen hos deg, for du har gjort så mye mer for meg enn en psykolog har gjort! Så er du så oppmuntrende og positiv selv om jeg har mine dager, så sender du melding og spør hvordan det går:) Er kjempe glad for at jeg har blitt kjent med deg og du har alt hjulpet meg masse og det setter jeg stor pris på selv om jeg kanskje ikke viser det. Stork klem fra Linn"

..

10 februar, 2015. 

"Hei Jennie:) Jeg vil takke deg for at du klarte å overtale meg til å være med på kurset ditt. Må innrømme at jeg var livredd for å komme, men etter mye overtaling kom jeg til slutt:) Det var jo såå bra!! Jeg er veldig glad for at jeg kom:) Du er kjempe dyktig! Jeg skal bli med på flere kurs, det er helt sikkert! (Bente)"

..

20 februar: 

"Hei, jeg kjøpte groupon timer hos deg og vil si at jeg er veldig fornøyd med timene. Jeg har gått mye i terapi og prøvd ulike terapiformer, men din form og deg som person traff meg veldig. Jeg ønsker og fortsette hos deg:) Hilsen Kristin."

..

1 januar 2015: 

" Godt nytt år Kjære Jenny. Takk for alle grupper og parterapi timer I året som var. Jeg fikk meget godt utbytte av samtlige av dine kurs. Både Are og jeg vil takke deg for måten du har arbeidet med oss på. Du har gitt forholdet vårt vann til å vokse. Gratulerer med nytt hus på Skjetten. Jeg gleder meg til grupper der I 2015. Varme klmmer fra Guro og Are. "

..

12 September, 2014. "

Jeg vil herved melde meg på kjærlighets kurset ditt i oktober. Jeg var med I fjor, og fikk så godt utbytte av det på ulike nivåer. Jeg hadde veldig sansen for det opplegget du kjørte. Jeg har fått meg kjæreste siden sist, men syns det var så bra sist at jeg vil følge det opp!" Morten (Trondheim)


21 august 2014. 

"Jeg har i egen proffesjonssammenheng (38 års arbeidserfaring med/for... mennesker) god faglig kunnskap om kommunikasjon og gode endringsverktøy, men Psykodrama (som er helt ny for meg) er en metode som garantert medfører ønsket endring. (Kunne egentlig vært markedsført som No cue, no pay!&; Psykodrama ( og ordet Terapiscenen) høres både skummelt og dramatisk ut, men er seriøst ivaretakende og får frem det beste i meg/deg (hverandre). Kort fortalt dreier det seg om handling (praktisk orientert) istedet for mange ord og forklaringer (teoretisk). Du trenger ingen forkunnskap ( heller ikke ha såkalte store personlige problemer) for å få noe utav et kort (3 timers introkurs fra kl 18-21) eller lengre kurs (temakurs med to påfølgende kvelder fra kl 18 - 22). Vanskelig å formidle med ord hva dette går ut på . MÅ bare prøves og oppleves for å forstås!!! Alle typer mennesker som er seriøst interessert i egenutvikling bør prøve metoden. Intet å tape, kun noe å vinne!! Jennie Watson er genuint interessert i oppgaven som terapeut /couach og hun får meg virkelig til å føle meg sett, opplevd og forstått! Er det ikke akkurat det vi alle mennesker har så grunnleggende behov for?" Magnor.

27 mai 2014: "

Kjære Jennie Watson! Nok en gang har du vist at du er den fødte terapeut innen Psykodrama. Sjel i handling Med en utsøkt blanding av humor og vennlig bestemthet gir du deltakerne muligheten til å utforske seg selv, ofte med et resultat som jeg selv blir overrasket av. Anbefales varmt! Harald K."

30 mai. 2014 

"Takk for sist i din hjemkoselige atmosfære med en inspirerende vertinne selv om du ikke fikk sagt så mye denne gangen, men derimot bevist at du også er en god lytter. Ønsker vår strålende terapeut og coach litt velfortjent fri og en flott sommer!" En god klem fra Hilde

22 mai. 2014 

"Tusen takk Jennie Watson, for spennende nye øvelser, utfordringer, anledning til hardt arbeid og masse latter og nye oppdagelser i ens egen indre&under;vårrengjøringen Noe du ledet og styrte suveren til en rund og god avsluttning. Må bare oppleves !!!" :-)Matthias C.

Jeg har brukt Jennie som coach 3 ganger nå. Jeg opplever henne som svært moden, veldig empatisk, veldig lyttende, Veldig tilstede med meg. Når jeg legger frem problemstillingene mine - som har vært mye knyttet til livet generelt og til utfordringer med kjæresten - så har hun ved hjelp av rollespill og mini-psykodrama gitt muligheten til å se situasjonen utenfra. Det har vært til stor hjelp for meg. Har opplevd at jeg har fått mer avstand til dramaet i mitt indre og i forhold til partneren på den måten. Forholdet lot seg ikke redde. Men det var heller ikke nødvendigvis målet. Kom rikere ut av forholdet og ut av coachingen. Anbefaler Jennie på det varmeste.
Hilsen Thomas (Jennie har min e-post hvis du ønsker kontakt for mer info)


Dette var kjempebra! Kursholderen var inspirerende og jeg fikk mye ut av kvelden. Jeg har lyst til å gå videre med dette. Ellers virket Jennie meget god og tok tak i det terapeutiske, siden dette var mest en innføring i psykodrama var det ikke mulighet til å gå for dypt inn i menneskesinnet. Jeg tror at den som får mest utbytte av slike kurs, må være villig til å kunne gi av seg selv, men da er det jo mye mer spennende også.Jeg vil anbefale alle å prøve, dette var meget spennende og man kan lære mye om seg selv og andre.Mvh Erling

Dette var helt nytt for meg. Uvant og ikke helt komfortabel med rollespill, men det gikk jo greit. Vet ikke helt hva jeg fikk ut av det, men fikk en følelsesreaksjon så noe gjorde det nok :) Synes det var spennende, og ser ikke bort fra at jeg prøver meg igjen ved en senere anledning. Og Jenny virket som en flink terapeut.:-)Reidun

Nok en gang takker jeg for to givende dager! Du styrer gruppen med stø hånd, og fanger kjapt opp hva vi som deltar sier underveis og gir oss erfaringer om oss selv vi ikke venter.Harald.

Kjære Jennie Watson! Jeg vil gjerne få takke deg for en berikende kveld på TerapiScenen. Er det noen som har kommet på riktig hylle her i livet, så er det deg! Jeg har vært med på to psykodrama grupper før (dog mange år siden) de var begge berikende, men dette hos deg er det beste jeg har erfart innen psykodrama og terapigrupper. For et talent du er kjære deg! Dette ga meg mye, og jeg ser frem til 14 juli.Klem til deg (Marita)

Utrolig flott åpning av terapiscenen:) Klapp deg selv på skulderen, du var deg selv og ikke noen kopi. Du brukte dine ideer og metoder og det er første gangen jeg er med å " kysse" i en akse:) du skapte rom for å lengte og tørre å lengte:) jeg tror gruppen ønsker rekesmørbrød i stede for brunost:) Takk for at jeg fikk være din assistent:)klem Tina.

Det heter ikke terapi scenen. Det heter Terapiscenen. Vi deler ikke ord på den måten på norsk. Ser ellers spennende ut. Har en del utdanning innafor psykodrama sjøl. Lars P.

Takk for en spennende og bra kveld. Håper mange melder seg på til neste gang for dette var lærerikt og inspirerende!! Thea.

Takk for en inspirerende Terapi aften! Du er både dyktig, klok og varm. Jeg ser frem til gruppen din i november. Beste ønsker for dagen:)Wenche.

En fantastisk opplevelse å være med på denne reisen med Jennie og gruppen og anbefaler alle, uansett status, å være med på en kjærlighetsgruppe ved første anledning ;-) Go for it!! Roar.

Dette var for meg en helt ny opplevelse å være med på. Jeg har hverken prøvd psykodrama, eller vært med på Terapiscenen før. Jeg dro dit ganske så skeptisk, etter og ha blitt overtalt av kona. Men fikk veldig mye ut av kurset. Måten Jennie Watson jobber på er både inspirerende, og beundringsverdig. Hun har en spesiell evne til å få mennensker til å slappe av på, og til å by på seg selv. Jeg fikk veldig fort tillitt både til henne, og til metoden hun bruker. Jeg kommer garantert igjen. Beste hilsner fra Per.

Jeg har vært på Terapiscenens introduksjonskvelder tre ganger nå. Jennie Watson viste seg å være en dyktig pedagog som gjennom humoristiske øvelser fikk meg til å slappe av, og til å hente frem ting jeg ikke trodde på forhånd var mulig. Hennes engasjement og smittende vesen har inspirert meg til å jobbe med meg selv på en helt ny måte gjennom hennens verktøy. Jeg ser frem til neste kurs jeg skal være med på. Takk igjen. Hilsen Anne-Marie S.

Det har vært veldig givende å være med på Terapiscenen. Hver gang er det spennende tema og møter med andre mennesker. Jennie er en dyktig terapeut. Hun er så klok og erfaren, samtidig som hun bruker masse humor. Vi har det rett og slett gøy mens vi utvikler oss. Ane

19 mars. 2014 takk for en fantastisk kveld igår ! Det å skape tillit, åpenhet, trygghet og en koselig atmosfere med en gruppe fremmede mennesker på så kort tid imponerte meg. Spennende metode og uforventete utkomster gjorde kvelden til en opplevelse for meg. Matthias.