Dato for grupper

Kom å prøv Psykodrama på en introkveld!

Formålet med mine intro kvelder er å gi deg en smakebit på hva Terapiscenen tilbyr! For meg har Psykodrama vært helt fantastisk! Jeg har fått det mye bedre! Og dette vil jeg dele med andre! Dessverre så skremmer ordet "psykodrama" bort endel mennesker. Hvilket er veldig synd. Direkte oversatt betyr ordet: "Sjel i handling" Min visjon er at "mannen i gata" også skal få glede av metoden. Psykodrama er ikke farlig!:) Du vil erfare rollebytte, som gjør at du blir bedre til å se virkeligheten fra andre menneskers perspektiv . Det kan gjøre det lettere for deg å kommunisere med omverden. Jeg bruker mye humor, lek, spontanitet i øvelsene mine. Du vil garantert oppleve å le, men jeg har som mål at latteren din også vil vekke noe alvor i deg! Jeg inviterer deg til muligheten til å rydde opp i noe som var. Og muligheten til å skape noe nytt i livet ditt, ved at du tar deg selv på alvor- ved at du tar dine sterke sider i bruk! I kveld vil du få muligheten til å tørre å gå til ytterpunktene, for å erfare deg selv som noe annet enn du vanligvis er!"
Pris: 300 kroner. Klokkeslett: 18:00 til 21:30.

Introkveld 23 april, 29 mai, 21 juni med sommeravslutning

Adresse: Tårnbyveien 475 2013 Skjetten (buss direkte fra oslo stopper rett ved huset) To av introkveldene finner sted i Oslo,Loftsgaarden, Skippergata. 9 Morenohuset.

Lær deg og si mer nei!

Hvor langt strekker du deg for andre? Sier du mye ja når du egentlig mener nei? Trekker du deg unna konflikter og lar deg overkjøre? Da er dette kurset noe for deg! Her kan du trene på å handle nytt via kreative øvelser I trygge rammer.

På dette kurset kan du jobbe med å sette grenser, bli tydeligere sånn at du kan stå opp for deg selv, og ta deg selv på alvor!

Lær deg å si mer nei, så du kan si mer ja til deg selv og livet!

Hva vil du gjøre med resten av ditt liv, 21 og 22 mai

Hva vil du gjøre med resten av ditt liv?

Dagene går, og du blir dessverre bare eldre.... Men det er ditt liv! Ikke la samfunnet fange deg i et nett som ikke er ditt. Hva vil DU egentlig med livet ditt? Hvilke drømmer har du ikke levd ut? Blir du spist opp av hverdagens krav, mas og stress?Sitter du inne med talenter, lidenskap som vil ut.....? Lengter du fortsatt etter den store kjærligheten, men sitter hjemme og håper den skal banke på døra? Eller føler du deg "trapped" i et forhold du vil ut av? 

Livet er som Titanic båten, og en dag går vi alle under.... men før den tid handler det om deg! Om ditt liv, om dine drømmer, om dine lengsler!! Går dagene unna og du har det " greit"? Holder det å ha det "greit"? Eller vil du noe mer?? Det skal vi finne ut av på dette kurset! 

Så bli med 21 og 22 mai og ta dine sterke sider i bruk. På dette kurset skal vi nemlig se nærmere på det du virkelig lengter etter! Det du drømmer om- det som gjør deg glad, - og det som gir deg følelsen av at du er et levende menneske! Da vil du le mer, føle mer og ha det bedre med deg selv og andre. 

Praktisk info: 

Sted: Terapiscenen, Tårnbyveien 475, 2013 Skjetten ( bussholdeplass et min unna) Tidspunkt: 21 og 22 mai klokken 15:00 til 19:00 Pris: 1500 kr som dekker kurset, tapas og drikke. For uføre, pensjonister og studenter gjelder andre priser. 

På mine kurs inviterer jeg samtlige av kursdeltagerne på tapas og et glass vin etter kurset. Der tilbyr jeg gode samtaler, latter, tapas og dansing. Er du nysgjerrig, skeptisk eller har spørsmål? 

Ta kontakt med meg på telefon 479 52 080 Hjertelig velkommen! Jeg gleder meg :) ♥

Kjærlighets kurs 11 og 12 juni

På dette kurset skal vi utfordre kjærlighetslivet ved å utdype temaer som nærhet, - mot til å uttrykke behov, bevisstgjøring av egne muligheter, og begrensninger i kjærlighetslivet. Du vil få muligheten til å rydde og sortere i din egen kjærlighetsbagasje. For noen kan det handle om destruktive handlingsmønstre, mens for andre kan det handle om å bearbeide svik og sorg. I løpet av disse to kveldene vil du ved hjelp av ulike øvelser bli utfordret slik at du kan bli bedre kjent med ditt eget følelsesliv. Det vil hjelpe deg til å respektere den du er fullt ut, slik at du gir deg selv mer verdi. Da blir behovet for andres anerkjennelse mindre viktig, og din kjærlighetsdør vil åpne seg mer og mer .... I denne gruppen skal vi finne ut av hva sjelen din virkelig lengter etter!

På mine kurs inviteres du alltid på tapas og muligheten for dype samtaler, latter og dans etter kurset.